content top

Një Rishikim Rreth Anti-Virusit më të Mirë

Një Rishikim Rreth Anti-Virusit më të Mirë

Virus dhe Anti-Virus. Në fakt dy terma të përdorura gjërësisht pothuajse edhe në diagnostikimet mjeksore të shëndetit të njeriut. Virus është një termë i përdorur gjërësisht nga përdoruesit e thjeshtë të kompjuterit, të cilët e etiketojnë shpeshherë një problem të thjeshtë kompjuterik pikërisht me këtë fenomen. Por çfarë është një virus kompjuterik në të vërtet, sa rrezik paraqet ai dhe cilët janë...

Më Shumë

Edicioni Eksplorues i Google Glass

Edicioni Eksplorues i Google Glass

Së fundmi Google ka lançuar projektin e tij më inovativ Google Glass, të cilin e ka bërë publik në konferencen e Google I/O. Google Glass lejon përdoruesit e tij të ndajnë eksperiencat që përjetojnë në kohë reale me anë të videove ose fotove. Pra ajo që përdoruesi shef përtej syzeve të Google, në kohë reale mund ta shohi çdo mik i tij. Gjithashtu pa lënë mënjanë interaktivitetin që Google Glass ka me paisjet...

Më Shumë

Si të Rrisim Performancën e Kompjuterit

Si të Rrisim Performancën e Kompjuterit

Kjo temë është shumë e prekur dhe zë një hapsirë shumë të rëndësishme diskutimi për shumë WebSite dhe kompani që ndërtojnë programe të detikuara për të rritur sado pak performancën e kompjuterit. Por në këtë pikë duhet të tregohet shumë kujdes nga përdoruesi që shkarkon programe falas nga interneti për këtë qëllim. Për arsyje se ka shumë raste, që me instalimin e një programi të instaluar mund të...

Më Shumë

E Verteta Mbi Idetë e Apple dhe Android

E Verteta Mbi Idetë e Apple dhe Android

Së fundmi kemi dëgjuar se Apple akuzohet nga Android se I ka vjedhur idetë mbi sistemin e operimit dhe aplikacionet që të dy sistemet ofrojnë. Por përse do ta bënte një gjë të tillë një kompani super e madhe dhe e përfolur si Apple, “rivalit” të tyre teknologjikë ? Ndoshta kjo pyetje nuk merr dot një përgjigje të menjëhershme, për shkak se nevojitet një analizë shumë e thellë dhe profesionale nga kritikë të...

Më Shumë

Facebook Lejon Modifikimin e Komenteve

Facebook Lejon Modifikimin e Komenteve

Nuk ju ka ndodhur që pasi keni bërë një koment në foton e një shokut tuaj në Facebook, ju është dashur që ta fshini komentin dhe ta shkruani përsëri, për shkak se nuk ju ka pëlqyer herën e parë. Duke filluar nga e Enjtja e kësaj jave çdo përdorues I Facebook do të ketë mundësinë që pasi të ketë bërë komentin, të mund ta modifikoj atë, duke mos ndjekur hapat e sipërpërmendura në arritjen e komentit të...

Më Shumë

Televizori LED Më i Madh në Botë

Televizori LED Më i Madh në Botë

Sharp së fundmi ka nxjerrë në treg TV më të madhë në botë, I cili përmban teknologjinë LED. Sa superior është ky fakt për teknologjinë ? Ndoshta nuk është aq e lehtë sa duket. Deri më tani ne njohim shumë ekrane të mëdha që përdorin teknologjinë Plasma ose LCD. Por një ekran 90 inch që përdor teknologjinë LED, është një hap tjeter I teknologjisë. Është e qartë se për klientët ende nuk është krijuar...

Më Shumë

Këtu Nis Ideja

Këtu Nis Ideja

Distant Relatives është cilësuar si një nga albumet më të mira në renditjen e billboard-it Amerikan për vitin 2010. Në fakt është një ndërthurje e dy nga rrymave muzikore më popullore në botë, Rap dhe Reggae. Si fillim bashkpunimi nisi ndërjmet dy djemve te Bob Marley, Damian dhe Stephen Marley në vitin 2008, më pas në skenë doli rreperi Amerikan NAS, dhe këtu fillon gjithshka në lidhje me albumin final që u lançua...

Më Shumë
content top